01 Oktober 2022

Gratis en onafhankelijk mobiele telefoons, abonnementen en providers vergelijken

Zij gingen u deze
maand voor:

  • 1
  • 6
  • 6
  • 1
  • 1

Blog met laatste nieuws

Blackberry nog niet afgeschreven volgens nieuwe directie

Geplaatst door MobitopiaDatum 10 February 2014 Reacties 0 reactie Categorie Simonly abonnementen

De laatste tijd verschijnen in diverse media steeds meer berichten over de teloorgang van Blackberry. Het eens zo bloeiende telecom bedrijf uit Canada zou op de rand van de afgrond staan, door een snel afbrokkelend marktaandeel. De nieuwe Blackberry directie onder leiding van John Chen heeft persbericht uitgegeven waarin staat beschreven dat Blackberry nog steeds een partij van belang is met enorm potentieel. De geruchten over de laatste stuiptrekkingen van Blackberry zouden gebaseerd zijn op lucht, volgens de directeur.

Blackberry wil zich weer gaan focussen op de zakelijke klant. Dit was voorheen hun belangrijkste doelgroep. De particuliere markt zal niet meer de prioriteit krijgen. John Chen ziet vooral mogelijkheden in het feit dat werknemers steeds minder onderscheid maken tussen een prive en werk. De prive telefoon gaat mee naar het werk en andersom. Er zullen dus diensten komen op de Blackberry smartphones die deze ontwikkeling ondersteunt.

Economisch gezien is Blackberry volgens de directie nog een gezond bedrijf en ze beschikken over voldoende financiële buffers. Het is geen startende onderneming meer met groeistuipen en heeft zich in voorgaande jaren bewezen zich in de grillige telecommarkt staande te houden. Om de zakelijke gebruikers zo goed mogelijk van dienst te zijn, zal Blackberry actief deze doelgroep op gaan zoeken. Ze willen weten wat de eindgebruiker voor diensten wenst en zodoende ideeën met hun bespreken.

Er zullen ook belangrijke klanten worden uitgenodigd op het hoofdkantoor voor brainstorm sessies. Blackberry gaat zijn dienstverlening en technische ontwikkeling inrichten voor en door de zakelijke gebruiker. Het is even afwachten hoe dit persbericht door de potentiële zakelijke klant en ook de aandeelhouders wordt ontvangen. Wordt het gelezen als laatste noodgreep om Blackberry uit het slop te trekken, omdat ze het zelf niet meer weten. Of zit er daadwerkelijk een doordachte strategie achter waarin de gebruikers zich kunnen vinden. We zullen het de komende tijd wel merken.

Reacties

Schrijf zelf een reactie

Laatste reacties

    No recent comment found.

Wie is Mobitopia

Aenean malesuada linkje eros et volutpat. Donec et quam ipsum, id vulputate ipsum.

© 2013 - 2022 Mobitopia.nl - Alle rechten voorbehouden. Mobitopia.nl is onderdeel van Cyberworks