26 November 2022

Gratis en onafhankelijk mobiele telefoons, abonnementen en providers vergelijken

Zij gingen u deze
maand voor:

  • 5
  • 1
  • 0
  • 1
  • 7

Algemene voorwaarden van Mobitopia.nl

Mobitopia is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We doen er alles aan alle informatie op deze website zo duidelijk mogelijk aan te bieden. Mobitopia.nl is echter niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Mobitopia is een prijsvergelijkings website welke informatie van derde partijen verzamelt en overzichtelijk samenvoegt. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De informatie op deze website is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Mobitopia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De inhoud van Mobitopia.nl komt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg tot stand. We doen er alles aan deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud niet volledig, achterhaald of onjuist is.

De afbeeldingen op Mobitopia.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder toestemming niet worden gebruikt door derden. Mobitopia bestaat voor een gedeelte uit reacties en opmerkingen van bezoekers van Mobitopia.nl. Mobitopia aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor wat betreft de reacties en opmerkingen van deze gebruikers.

Deze disclaimer kan altijd gewijzigd worden. Wanneer er vragen of opmerkingen zijn over deze disclaimer kunt u ons contacten via het contactformulier.

© 2013 - 2022 Mobitopia.nl - Alle rechten voorbehouden. Mobitopia.nl is onderdeel van Cyberworks